RUNDSKOP FILM SAMENVATTING

Waarom kunnen Amerikanen niet gewoon eens genieten van buitenlandse cinema en moeten ze alles remaken? Het positieve is dat de vaart er goed in wordt gehouden en het verhaal op zich wel interessant is. De beweegredenen slaan eigenlijk vanaf de eerste scene al nergens op. Dit is de derde versie die ik zie, na de Belgische en de Nederlandse, en hoewel ik het verhaal nu wel zo’n beetje van buiten ken, heeft de film me opnieuw kunnen boeien. Het zag er tot in de puntjes beter uit, cleaner, hollywoodiaans zoals het ook moet. You know what’s wrong with you? Ben ik blij dat ik er geen bioscoopkaartje voor gekocht heb!

Schoenaerts speelt natuurlijk goed maar heb hem toch al beter zien acteren. But the assassination of a federal policeman, and an unexpected confrontation with a mysterious secret from Jacky’s past, set in motion a chain of events with far-reaching consequences. Jonge Bruno Schepers Erico Salamone Edit Storyline Sint-Truiden, Belgium. De acteurs zijn ook niet om over naar huis te schrijven en alleen Miller en Schoenaerts weten wat van hun rol te maken. Nog een laatste minpunt:

Edit Cast Cast overview, first billed only: Eigenlijk toch op de belangrijkste scenes zo donker mogelijk, maar dat viel mij dan weer meteen op, scenes zo als b. Het origineel is nog steeds de beste versie.

Rundskop is een Rat

Wentworth Miller had juist de playboy moeten spelen. En verder valt er eigenljik niet zoveel te vertellen over dit filmpje. Misschien is het wel goed dat je het origineel al gezien hebt, naar mijn gevoel zie je dan ook de verbeteringen en ben ik misschien wat verzachtend in mijn eindverdict.

Was this review helpful to you? Zal dus weinig spannend zijn en niets toevoegen. You know what’s wrong with you?

  PEMPUDU KUTHURU MOVIE

Bullhead – review

In de VS werd hij neergehaald door critici en samenvattinb vond de weg naar de film niet al zal het door het relatief kleine budget van 14 miljoen zeker geen verlies draaien. Marc DeKuyper Robin Valvekens This the incredibly sad story of Jacky, a farmer who’s whole life will be turned upside down following a dramatic and traumatising event in his youth De Vlaamse vrouwen hadden ook meer charisma en pit dan deze scharrels.

The Loft Alternatieve titel: Start your free trial.

De Nederlandse versie deed dat al niet en deze Amerikaanse versie helemaal niet. Het schijnt dat in Frankrijk een remake van de Belgische versie wordt gemaakt, waarvan de Amerikanen weer een remake gaan maken.

The Loft () –

Waarmee ik uiteraard niet wil suggereren dat een IMDB score de maatstaf is voor alles. Het origineel was krachtiger en iets minder gemaakt, puurder in zijn dialogen.

Degelijke remake van het Belgische origineel, waar we ook al een Nederlandse remake van hebben. De beweegredenen slaan eigenlijk vanaf de eerste scene al nergens op.

Dit bericht bevat geen recensie, filj of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Van Looy heeft Nicolas Karakatsanis mee naar Amerika genomen, vreemd genoeg heeft dat niet het gewenste effect op het visuele, want het is allemaal redelijk braaf en vaak nogal vluchtig. You’ve got no balls! Met zo een sterk senareo van Bart De Pauw vond ik het wel nodig dat deze net damenvatting de vlaamse versie heel grimmig zou zijn, en de belichting donker.

Belgische film was echt goed en zeker top 3 van beste Belgische films ooit voor mij, verhaal is natuurlijk in deze remake letterlijk overgenomen; net zoals de dialogen, maar het blijft natuurlijk een goed verhaal en goed uitgewerkt, al kon hij mij iets minder bekoren dan de Vlaamse versie, het nieuwe is er wat af en de sfeer vond ik toch allemaal iets geforceerder.

  SAUBHAGYA LAKSHMI EPISODE 228

Neem nou Aziatische horrors, stuk voor stuk zeer goede films, totdat de Amerikanen er weer een bagger versie van maken.

Het zal ook weer niet eens zo’n typisch Amerikaans, kwalitatief uitermate teleurstellende film zijn! Vincent is an ex-soldier with PTSD who is hired to protect the wife and child of a wealthy Lebanese businessman while he’s out of town.

Rundskop is een Rat

De film is een twee druppels gewijze kopie van het origineel. Waar in het origineel Filip Fil, Vincent perfect neerzette met de dubbele gelaagdheid speelt Urban zo plat, zo belachelijk dat het misschien wel het hoofdpersonage volledig in het water doet vallen en dat brengt de film toch naar beneden.

Markeer dit bericht als mijn persoonlijke mening of recensie van deze film. Hier vond ik de dialogen wat geforceerd. Het origineel is net iets beter, maar veel ontloopt het elkaar niet. You do not have to be Belgian to appreciate and be an admirer of samenvtting movie. Toch maar weer eens kijken hoe de Belgen dat hebben aangepakt.

Ssamenvatting Filippini Kris Cuppens Diederik Maes Jeanne Dandoy Maar ok de rest doet het niet al te best, zelfs Schoenaerts met hese stem en vreemde overacting komt er niet zo best vanaf.